WAMPI - prodej a servis zahradní techniky

Hledáte kvalitní nářadí značky STIHL, VIKING, FISKARS a další? Jste přesvědčeni, že požadujete prvotřídní kvalitu výrobků, odborné poradenství při výběru a nákupu, kvalitní záruční a pozáruční servis? Pokud ano, naše firma vám může poskytnout kvalitní výrobky i servis.

 

Rodinná firma Zdeněk Wambera – Wampi , s dlouholetou tradicí, vám dokáže nabídnout více než pultový prodej, který znáte ze super, hyper a gigamarketů. Náš individuální přístup ke každému zákazníkovi, odborné znalosti o výrobcích, jejich praktické předvedení a následný záruční či pozáruční servis, to vše jsou přednosti, které vám anonymní markety nenabídnou.
 
Koupit u nás můžete výrobky určené jak pro hobby uživatele, tak i pro profesionály. Nabízíme motorové pily STIHL, travní sekačky, křovinořezy, drtiče a štěpkovače, štípače dřeva, foukače na listí a mnoho dalších výrobků včetně náhradních dílů a příslušenství.
Z drobného zahradního nářadí nabízíme zahradní nůžky, sekery, rýče, hrábě, převážně od kvalitní finské firmy FISKARS.
 
Naší filozofií je individuální přístup k zákazníkovi. Vyslechneme jeho potřeby a poradíme mu při výběru toho správného výrobku. Mnoho zboží máme na skladě ihned k odběru. Zboží, které na skladě není, dokážeme dodat během několika málo dní. Zákazník neodejde, aniž by byl proškolen a výrobek mu nebyl předveden.