Rondo.cz dále roste. Stěhuje se do nových kanceláří

Společnost Rondo.cz nedávno oznámila překročení milníku 100 tisíc uživatelů a oznámila nové partnery. Nyní již má Rondo.cz 120.000 uživatelů, rozšiřuje svůj tým a stěhuje se do nových prostor. Tato inovativní business platforma, která kombinuje to nejlepší z věrnostních programů a motivačních systémů, nyní nově sídlí v klidném prostředí zrekonstruovaného rodinného domu v Praze 10, Štěrboholech. Investice do nových kanceláří se vyšplhala na dva milióny Kč.  

„Stávající kanceláře jsme již přerostli a jsme rádi, že jsme našli klidné místo, kde můžeme pracovat na našem rostoucím projektu,“ říká Lukáš Vršecký, spoluautor a jednatel Rondo.cz a dodává „Nyní je nás v týmu 17, neustále rosteme a zrekonstruované prostory ve Štěrboholech nám tak plně vyhovují.“ 

Tým Rondo.cz si po působení v podobném prostoru v pražských Malešicích vyhlédl dům, který dispozičně vyhovoval jejich požadavkům. Po zhruba dvou měsících rekonstrukce se dynamicky se rozvíjející firma přesunula do nového a Lukáš Vršecký již plánuje další kroky: „Zatím máme pohodlně zařízené prostory na práci. Zejména jsme potřebovali větší jednací místnost, když jsme se potřebovali všichni sejít na společných poradách. Ale už plánujeme a těšíme se na dobudování relaxačních zón ve venkovních prostorách. Teplé počasí k tomu přímo vyzývá.“ 

Rondo umí nahradit stávající věrnostní programy, které většinou nutí své uživatele sbírat po dlouhou dobu body, za které v drtivé většině získají odměnu, o kterou ani nestojí. S Rondem mohou naopak i za malý nákup nebo interakci na webu dosáhnout na hodnotnou odměnu. A to vše formou napínavé a zábavné online hry, kterou lze hrát na počítači či mobilním telefonu kdekoliv a kdykoliv. Partnerům pak Rondo.cz umožňuje získat také zcela nové zákazníky nebo více spokojených zákazníků. 

Rondo.cz již pro odměnu za věrnost nebo motivaci svých zákazníků používají například společnosti a značky AXA, Asus, Kasa.cz, Sparkys, Bambule, HM Studio hračky, Dobrá miska, Stovkomat, sLeky.cz, Ageo.cz, autochip.eu, Leontyna.cz a každým týdnem přibývají další.

Další zajímavá čísla (k 20. 6. 2017)

•    Rondo má již téměř 120 000 registrovaných uživatelů
•    Rondo rozdělilo od spuštění více než 6 000 věcných výher
•    Více jak 360.000x již hráči slavili vítězství
•    Uživatelé vyhráli doposud věcné výhry za více než 4 milióny korun
•    Ve hře jsou produkty v hodnotě 1.000.000 Kč každý měsíc
•    Každou neděli se hraje o nový Samsung Galaxy S8