Právě se nacházíte:

Pomůžeme najít cizincům práci

Jste cizinec a hledáte práci? Nebo pracujete na nekvalifikované pozici, i když máte ze země původu vyšší vzdělání? Bydlíte ve Středočeském kraji? Pak pro Vás je určen projekt Nová perspektiva, který realizuje Centrum pro integraci cizinců. 

Pomůže zájemcům najít vhodné zaměstnání. Zájemci mohou využít asistenci při psaní životopisu a motivačního dopisu, profesní diagnostiku k naplánování profesní dráhy, rekvalifikaci dle svého výběru a jiné kurzy (kurz výběrového řízení, kurz práce s Excel apod.). 

„Jako motivaci pro vašeho budoucího zaměstnavatele nabízíme příspěvek na vaši mzdu ve výši až 16.000 Kč na 6 měsíců,“ uvedla koordinátorka Petra Hakenová s tím, že projekt je financován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR a všechny aktivity jsou pro zájemce zdarma.
 
Do projektu se můžete ještě přihlašovat. V případě, že vás projekt zaujal, kontaktujte Petru Hakenovou na tel.: 774 866 838 nebo na emailu petra.hakenova@cicpraha.org. Schůzku je možné domluvit v místě bydliště, nebo v sídle organizace v Praze, více na www.cicpraha.org