Právě se nacházíte:

Motorové tříkolky pro dospělé

TRIKES tedy motorové tříkolky mají svou tradici, která je spjatá s americkými veterány z vietnamské války, kteří kvůli svým zraněním už nemohli jezdit na motorkách, ale nechtěli se pocitu z takové jízdy vzdát, chtěli zůstat blíž přírodě, jezdit dál s větrem ve vlasech a zůstat v partě spřízněných duší-motorkářů.

V okolních zemích jako např. v Německu, Rakousku nebo Francii jsou TRIKES hodně rozšířené, vznikla tam spousta klubů nadšenců tohoto sportu.  U nás v Čechách se tento koníček začíná šířit, počet majitelů těchto strojů začíná růst, i zde se objevuje jakýsi BOOM motorových tříkolek a tito lidé se srdcem ¨zapáleného chlapce ke svému stroji¨, kteří svému koníčku věnují veškerý volný čas, se rádi setkávají na srazech, vymýšlejí společnou zábavu, zajímavé vyjížďky atd. Vyzkoušejte i vy motorovou tříkolku a poznejte jedinečný zážitek z jízdy. 

Najdete nás na Karlštejně. Jsme výhradními dovozci těchto motorových boom trikes-tříkolek pro Českou republiku. Tyto triky vyrábí německá firma WK Trikes.  Tříkolky odpovídají nejnovějším technickým předpisům,  individuálním požadavkům a přáním Vás jako zákazníka. Na rozdíl od tzv. individuálních staveb mají evropskou homologaci, takže není problém je přihlásit v ČR.
 
NABÍZÍME K PRODEJI čtyři typy motorových tříkolek: Chopper, Highway, Rebell  a raritu mezi tříkolkami trike Třísedadlový .
Všechny typy mohou být upraveny a doplněny podle Vašich individuálních požadavků. Jsme schopni  pro Vás s výrobcem domluvit i takové úpravy, aby tyto boom trike-motorové tříkolky vyhovovaly tělesně postiženým. Fotografie těchto úprav  včetně všech typů tříkolek a mnoho dalších informací naleznete na našich webových stránkách: www.hw-trikes.cz.
 
Pokud si nejste stoprocentně jisti tím, že Vám bude mototříkolka vyhovovat nebo se chcete jen občas projet a vyzkoušet tento současný boom trikes, můžete si motorovou tříkolku PRONAJMOUT. Stačí řidičský průkaz na automobil skupiny B. Helmy Vám zapůjčíme. Samozřemostí je, že Vás zaškolíme, jak s trikem zacházet a budete-li si přát, uděláme s Vámi i zkušební jízdu.
 
Nabízíme též zakoupení DÁRKOVÉHO POUKAZU pro Vaše blízké u příležitosti narozenin, jiného životního jubilea nebo jen tak pro radost, má platnost půl roku od jeho zakoupení.
Navštivte naši půjčovnu a vyzkoušejte tuto jedinečnou příležitost projet se na TRIKU a přesvědčíte se sami!!!
 
Každoročně se v březnu účastníme výstavy Motocykl na Výstavišti v Holešovicích, kde vám rádi triky předvedeme. Mimo to se už stává tradicí, že organizujeme v turisticky atraktivní lokalitě Karlštejna  sraz motorových tříkolek a motocyklů, který je vždy 1. červnový víkend v autokempu, kam se sjíždějí tříkolkáři a motorkáři se svými stroji nejen z Čech, ale i z Německa a Rakouska.  Zde se všichni baví při soutěžích a společných hrách, nezapomenutelným zážitkem je pro ně společná vyjížďka z Karlštejna do Prahy, projíždí se historickými částmi Prahy, vždy se zastávkou na turisticky atraktivním místě, kde by za normálních okolností sám motorkář nikdy nemohl zastavit, ani tudy projíždět. Letos vedla vyjížďka se zastávkou na Hradčanském náměstí a přes Malou Stranu zpět do Karlštejna. Na srazu si zájemci mohou vyzkoušet jízdu na motorových tříkolkách, večery se pobavit při živé hudbě známých kapel. Na srazu se pobaví i pasivní návštěvníci, kteří se přišli jen podívat, dát si něco dobrého k jídlu a pití, poslechnout si hudbu a pokochat se pohledem na nejrůznější triky, speciálně vyrobené přívěsy, které tyto tříkolkáři často vozí za svým trikem nebo si projít stánky s různým doplňkovým zbožím.