Unikátním křišťálem oživíte vánoční atmosféru

Ať už se rozhodnete trávit Vánoce kdekoli a jakkoli, nezaměnitelné kouzlo jim může dodat právě křišťál Moser. V naší sklárně věříme v hodnotu tradic už 165 let. K letošním Vánocům jsme proto připravili originální nápojové sety „opletené“ zimními motivy, stejně jako příležitost vytvořit unikátní dárek v online konfigurátoru MyMoser. Zároveň lze svým blízkým věnovat nevšední zážitek ve formě prohlídky sklárny přímo u nás v Karlových Varech. 

Vánoční nápojové sety zdobené oroplastikou

Punc výjimečnosti můžete vánočním setkáním dodat přípitkem ze sklenic Moser – z kolekce Brandy & Cognac. Okraj zdobený 24karátovým zlatem je inspirovaný pletařským vzorem a stejně jako doušek dobrého drinku okamžitě zahřeje. Stačí si jen vybrat jeden z tradičních motivů s polárním sobem či sněhovou vločkou.

Diva ve svátečních šatech

Jako diva je označována nejen výjimečně talentovaná operní pěvkyně, ale také unikátní křišťálový objekt Diva sklárny Moser, který je fenoménem „božské“ umělkyně inspirován. Minimalistickou vázu broušenou na osm hran můžete v konfigurátoru MyMoser dozdobit jmelím. Tento motiv byl vytvořen za pomoci umělé inteligence (analýzou tisíců obrázků) a dokončen lidskou rukou, která jediná dokáže vzor zpracovat tak, aby ho mohli rytci napodobit do posledního detailu.

Kreativní a zlatý Moser

Aby na vašem dárku bylo znát, že jste do něj vložili kus ze sebe, můžete vytvořit vlastní originál v online prostředí. V MyMoser najdete kromě vázy Diva další produkty i motivy známých výtvarníků. Nebo se do světa sklářského umění můžete ponořit osobně po boku mistrů sklářů. Kreativní prohlídka sklárny může být tím nejlepším dárkem, příležitostí udělat si na sebe vzájemně čas a vyrazit na trochu jiný výlet do Karlových Varů.

Zatímco kreativní okruh naší sklárnou nabízí možnost vyzkoušet si rytecké řemeslo, zlatá prohlídka je příležitostí, kdy si můžete sami vyzkoušet dvě techniky dekorativní. Sklenici, na kterou pískováním přenesete vybraný motiv, dozdobíte v rámci prohlídky 24karátovým zlatem. Výsledek vašeho snažení po vypálení pak doputuje k vám domů do tří pracovních dnů.