Eastpak představuje novou kolekci Paul & Joe Voyageur

Společnost Eastpak představuje svěží a moderní kolekci inspirovanou francouzským designovým domem Paul & Joe. Jedná se o první společný projekt zaměřený na cestování. Nová kolekce Paul & Joe Voyageur nabízí cestovní zavazadla, tašky i příslušenství.   

Společnost Paul & Joe je známá svými odvážnými potisky a zároveň jednoduchostí, hravostí i inspirací retrem. Podnikatelka a designérka Sophie Méchaly stojící za značkou Paul & Joe měla ke značce Eastpak vždy velmi blízko a je zároveň vášnivou cestovatelkou, její motto zní „Cestování přináší inspiraci“. V kolekci proto převažuje khaki barva doplněná výraznými detaily inspirovanými cestováním. Design motýlů je inspirován cestováním letadlem a camo potisk zase cestami po Malajsii. Obě barevná provedení jsou doplněna odpovídajícím kováním a detaily, které dodávají kolekci odvážný, a přitom elegantní styl. 

Kolekce je k dispozici v celé řadě kreativních zavazadel pro organizované cestovatele a je navržena tak, aby se do ní vešlo vše, co je na cestách potřeba.

Na výběr je z několika druhů kufru, podle typu cestování. Tvrdší Tranzshell či měkčí Tranverz kufry jsou variabilní a prakticky nezničitelné. Renanna duffel jsou praktické prostorné a odolné příruční tašky, které se hodí na cesty do posilovny nebo na víkendové cestování. Na drobnosti je určena řada Springer, jedná se o klasické retro ledvinky k připnutí kolem pasu. Nezapomnělo se ani na toaletní potřeby, pro které je navržen speciální kufřík.

Kolekci uzavírají stylové, robustní a vylepšené batohy Wyoming, na které se na cestách můžete spolehnout, protože bezpečně unesou vše, co se do nich vejde.